dijous, 20 de maig del 2021

rElAt

 

Dertinoski és el planeta on van tots els campions del sistema dertinoskial, dels 89 planetes, cada mes s’escull un campió. Actualment n’hi ha 48, cadascú amb la seva particularitat característica del seu origen. Els campions, quan són escollits, esdevenen immortals. Derti és un planeta gran com un poble. Allà només hi ha els hàbitats dels campions i les Arenes de Combat que estan distribuïdes al voltant del poble.

 

Hi ha cinc Arenes: La primera és una on es juga Bol, a la segona es juga a Atrapa la Bandera, a la tercera es juga a Zona Calenta, a la quarta es juga a Setge, i a la cinquena es juga a Tots vs. Tots. Quan un campió és eliminat, és expulsat de l'Arena, però pot tornar a combatre tants cops com vulgui a condició que als llocs de joc no els falti energia. L’única manera d’alimentar les Arenes és amb E.H.A.D. (Energia Hidràulica per a les Arenes de Dertinoski), un líquid viscós capaç de generar la quantitat necessària d'energia hidràulica.

 

 

En Lon és un jove veterà de Derti, que ja fa quatre anys que es va convertir en campió. Ve de Luntro, el seu planeta natal. La seva particularitat característica és que pot anar saltant per sobre de qualsevol mur o adversari.

 

Com qualsevol dia, en Lon es dirigia cap a la seva Arena de Combat preferida, Bol (un joc bastant similar al futbol del planeta Terra): era, sens dubte, on ell i els seus amics es divertien més. Aquesta vegada estava mostrant a en Cruv, un nou campió, les millors tècniques i estratègies per a la victòria, i li estava ensenyant a desenvolupar el seu poder. També els acompanyava la Xi, una campiona relativament nova que mai se separava del Lon, ja que tenia força por d’estar sola sense la seva família i considerava en Lon i en Cruv com els seus germans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada