dijous, 20 de maig del 2021

Nena aigua i nen foc

 

Es tracta d'un joc en parelles. Un jugador controla de la nena aigua amb les tecles A, S,D, W i el jugador del nen foc controla de les tecles amunt, avall, dreta i esquerra. Hi ha una gran quantitat de nivells, rondant els cinquanta. Cada un d'ells és possible guanyar una puntuació en ordre de millor a pitjor: A, B, C i D. Aquesta puntuació depèn de 2 factors; obtenir totes les joies, cada un del seu color, i fer-ho en el menys temps possible.

En el joc existeixen 3 tipus de líquids, l'aigua, la lava i el verí. Podem entendre, que la noia aigua només pot anar per l'aigua i el noi foc només pot anar per la lava. El verí mata els 2 jugadors.


Entre palanques, plataformes, ponts i botons, en nivells plens de basses i camins, i joies per recollir, els dos jugadors poden gaudir d'una bona experiència i estona, jugant aquests entretinguts nivells. Hi ha nivells de tota mena, i cada cop s'han de prendre més riscos per així arribar a les portes finals.

 Opinió:

Aquest joc a jugat una gran part de la meva infància familiar, des dels nou anys fins als dotze jugava cada cop que anava a casa del meu cosí. La diversió era interminable i les incògnites cada cop tenen més ganes de resoldre-les. És un joc molt entretingut per edats petites i fins i tot per a joves.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada