dijous, 20 de maig del 2021

LLIBRES DE WATTPAD QUE HAS DE LLEGIR

 


Que es Wattpad? Doncs Wattpad es una aplicació, ja sigui per ordinadors o per mòbil, iPhone o Android, que allà la gent que li agrada escriure pot publicar les seves històries i pot rebre comentaris, likes etc… Però també, si no tens espai en cap dispositiu teu, ho pots buscar com si fos una pàgina web.

Ariana Godoy té 30 anys. Va néixer en Venezuela. La seva passió per els llibres va aparèixer desde que era petita, i va ser en la seva adolescència on es va començar animar a penjar-les en wattpad. Ariana té 3 llibres: Heist, A través de mi ventana, i “My wattpad love”, que aquesta ultima va ser amb la que va començar en aquesta aplicació, i va tenir audiència amb la seva segona novel·la, “A través de mi ventana” que esta dissenyada especialment per adolescents.

A través de mi ventana

En aquest llibre hi han molts personatges. La protagonista es Raquel, la Raquel porta tota la seva vida, “pillada” per el seu veí, amb el qual, casi mai o mai s’ha parlat. El seu veí, Ares Hidalgo, es pot definir com una persona reservada, no li agrada parlar amb estranys. Ares, té dos germans, Apolo i Artemis. Es coneixen desde sempre ja que son veins, pero van començar a parlar, quan el germà petit de l’Ares, Apolo, sense voler, li va dir a la Raquel que li estavem robant el Wi-Fi. A finals d’aquest any, a principi del 2022, treuen la peli. Molts admiradors d’aquest llibre estan impacients perquè treguin aquesta peli, podem dir que es una de les pelis més esperades de la juventut

CULPA MÍA

L’autora d’aquest llibre es Mercedes Ron. Va néixer a Argentina el 1 de juny de 1993. Esta licenciada en en comunicació audiovisual. Va començar a escriure Culpa mía a mitjans de 2015.

 

En aquest llibre hi han dos principal personatges que son: Noah y Nick. Noah se'n va de Canadá cap a los Angeles per quedar-se amb la seva mare, Raffaella, la qual s'està a punt de casar amb un abogat multimillonari, que té un fill, en Nick. Noah, es una adolescent que te 17 anys, ella trobar a faltar la seva antigua i el seu novio que ha deixat enrere. Nick, pel contrari es un noi de 22 anys, es el tipic que té diners i va de guay, i alhora va de lio en lio. Ells dos es porten a matar desde que es coneixen, pero hauran d'aprendre a conviure a la força mentre creix l’odi mutu entre ells dos. Pero nomes estan els 16 primers capítols.

 

Aquest llibre es una trilogia, es a dir, que hi han 3 llibres en total: Culpa mia, culpa tuya i culpa nuestra. Pero a wattpad només es troba culpa mia.

 

BOULEVARD:

Flor M. Salvador es l’autora d’un altre llibre que últimament és molt popular. Va néixer el 25 de Desembre en 1998, actualment te 22 anys.

 

Boulevard es una historia romántica que va sobre en Hasley i en Luke dos adolescents, que no eren per res un prototip de la parella perfecta. El Luke, es va començar a injecta drogues, desde jove per el seu pasat amb la seva família, fins arriba a tal punt que no va parar de fer-ho, fins que va caure en una addicció. Actualment aquesta història s'està començant a conèixer per Espanya, per l’emoció dels espectadors al acabar de llegir el llibre.

 

NOSOTROS EN LA LUNA

Alice Kellen es l’autora d’aquesta novel·la. Va néixer en 1989, avui en dia té 32 anys. A part d’aquest llibre té molts altres, pero que no estan a wattpad.


Aquest llibre tracta de dos adolescents  es una historia especial i bastant entretinguda. Tracta sobre com  la relació de dos adolescents va canviant poc a poc i a través del temps, aquests dos adolescents s'anomenen Ginger i Rhys. Aquesta novel·la es basa a través dels correus electrònics que se enviaven

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada