diumenge, 25 d’abril del 2021

Amor a mitjanit

 


ARGUMENT

 La jove Katie pateix una intolerància aguda a la llum de el sol. Aquesta rara malaltia provoca que fins i tot la mínima quantitat de llum solar pugui resultar mortal per a ella. És troba a l'últim any d’institut i com que de dia no pot sortir, a la nit surt a tocar la guitarra i cantar a una estació de trens, perque la gent escolti. Durant tot els anys que estava tancada a casa, cada dia veia passar  davant de casa seva al Charlie. El charlie una nit coneix a la Katie tocant a l’estació de trent. A partir d'aquell moment es forma una historia de amor...



PREMIS I NOMINACIONS

 Aquesta pel·lícula no ha sigut nominada a cap premi. Ja que no és una d’aquestes pel·lícules que estàn al cine i són molt conegudes, és una pel·licula adreçada als adolescents amants de les històries d’amor i drama.

 REPARTIMENT

Bella Thorne: La Bella Thorne interpreta a la Katie Price la protagonista d’aquesta película. És una noia que té una malaltia en la qual no li pot donar el sol a la pell. El personatge que interpreta és molt “fan” de la música. L’actriu que interpreta aquest personatge és actriu, ballarina, cantant i model nord-americana.






Patrick Schwarzenegger: Aquests actor interpreta a en Charlie. Un noi que acaba d’acabar el seu últim any d'institut. El seu hobbie era la natació fins que es va lesionar. Una nit es troba amb la Katie i s'interessa per ella.  L’actor Patrick Schwarzenegger és model y actor estadounidenc.

Rob Riggle: És l’actor que interpreta al pare de la protagonista.  Rob Riggle és un actor i comediant estadounidenc. Ha sortit a programes de televisió molt famosos i també a series molt famoses com  The Office, Modern Family, etc

Quinn shephard: Aquesta actriu interpreta a la millor amiga (Morgan) de la protagonista. És actriu, guionista i directora de cinema i televisió. Es reconeguda pel seu paper com Morgan Sanders a la sèrie de televisió de la cadena CBS, Hostages i per la seva actuació com Donna Malone a la comèdia nadalenca Menors sense control. També ha escrit, dirigit i produït sèries i pel·lícules.

PER QUE LA RECOMANEM?

Recomanem aquesta pel·lícula a tothom que li agradin les tragèdies romàntiques i el drama. La trama és molt fàcil de seguir i mostra una malaltia que molt poca gent coneix però existeix. Creiem que aquesta pel·lícula reflecteix molt bé els possibles problemes dins d’una relació tant difícil. Si t’agraden les pel·lícules d’amor adolescent i drama, és per a tú. T’assegurem que et cauran les llàgrimes ;)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada