diumenge, 25 d’abril del 2021

My hero academia

 


Boku no hero o My hero academia es una sèrie d’anime japonesa patrocinada per Bones. Bones és una companyia d’anime japonesa molt famosa que ha fet series molt conegudes com Fullmetal alchemist i My hero academia.

My hero academia va començar a mitjans del 2016, amb l’estrena del seu primer capítol el 3 d’abril d’aquest mateix any. De seguida va tenir una gran repercussió i de seguida va ser coneguda per molta gent pel simple fet de que Bones ja anunciava l’estrena de la sèrie.

La sèrie tracta sobre un nen que es diu Midoriya Izuku que viu a un món on les persones tenen diferents poders anomenats singularitats. Cada persona té la seva propia singularitat que es descobreix dels 2 als 4 anys més o menys i és diferent a la de la resta del món. La singularitat de cada persona pot ser la d’un dels pares o una barreja de tots dos. Però en quant a singularitats, hi ha un percentatge de no tenir-ne cap.



Tot comença quan el Midoriya té quatre anys i espera a presentar símptomes sobre la seva singularitat però més endavant els metges li diuen que no té cap singularitat i a l’escola és una mica desafortunat. Un dia el Midoriya es troba amb el seu heroi preferit, que es diu All Might i és l'heroi número 1. All Might ha de deixar el seu poder a algú perquè ja comença a tenir problemes de salut i es aleshores que es troba amb el Midoriya Izuku i li dona el seu poder. Es aleshores quan en Midoriya intenta entrar a una de les millors acadèmies d’herois i ho aconsegueix. I així comença a desenvolupar-se la història.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada