diumenge, 25 d’abril del 2021

LLOCS PER PASSAR UN ESTIU INOLVIDABLE

 


Si vols passar un estiu inoblidable amb els teus amics i gaudir, doncs aquest article és per tu. Avui t'explicarem les millors ofertes, els millors hotels, que pots visitar, que pots fer amb els teus amics, i molt més!! El primer que explicarem serà sobre el Japó, més concretament de Tokio.

 

Un dels millors hotels que hi ha Tokio i que, sincerament, no és bastant car es diu "TSUKI Tokio" que en català significa Lluna de Tokio. Per estar-hi allà una setmana hem posat un exemple del 16 d'abril fins al 23, costa 418 €, dos adults. Aquest hotel de 3 estrelles, ofereix un bar, wifi gratis, aire condicionat i lavabo privat per a cada habitació. També les habitacions tenen un escriptori una Televisió de pantalla plana. Està a 3,6 km de l'edifici de la Dieta Nacional, un edifici que destaca bastant en aquesta ciutat. També està a 4,1 km del palau imperial de el Japó i a 4,4 km de la torre de Tokio.

Si tens ganes de visitar Tokio, i no saps que vols visitar, ara et direm alguna idea i quins restaurants per menjar.

Un dels llocs més visitats per la població juvenil és el Barri Shibuya.


Aquest barri és perfecte per comprar-te roba, comprar-te algun record d'aquest magnífic viatge, per gaudir etc... També està la colina dels Love Hotels. Hi ha algun karaoke dels més animats de la ciutat. Aquest barri sempre està ple de gent, però l'hora més bonica per veure aquest barri és a l'aposta del sol. En aquest barri està la estatua de Hachiko, i el seu costat, una mica més amagada hi ha un altre estatua, més petita, són aquestes dues.




Un altre dels barris que la gent jove vol visitar es “el barri otaku” o com es diu alla “Akihabara”. Si us agrada molt la tecnologia dels anys 80 i els anys 90, aquell barri es ideal per vosaltres. En tot aquell barri hi han bastantes botigues de segona mà, on alla pots trobar bones relíquies a bon preu. També si us agrada molt l’anime podeu visitar aquest barri ja que trobareu moltes coses de la serie que us agrada.

En aquest barri també hi un apartat d'explorador. En aquest apartat que al que li agradin els mercats, bussejar, les botigues petites, allà ens podem passa hores i hores. Existeixen moltes galeries amb petits llocs, restaurants grans i petits, recreatius etc...

 

 La gastronomia japonesa

 Fins aquí de l'article no hem mencionat res de Gastronomia, ara ha arribat el moment de què parlem una mica de Gastronomia. Molta gent occidental vol anar a països Asiàtic, com per exemple el Japó, Tokyo etc... Però tindrien que saber alguna cosa sobre les seves tradicions, en el Japó la majoria de restaurants normalment estan especialitzats en un tipus de menjar. Si tens problemes per demanar, no et preocupis, fora del restaurant tenen una rèplica de la carta en cera, i si no saps com es diu el que vols demanar o no saps res de japonès pots sortir i els hi senyales el que vols i no hi ha problema. També és normal trobar màquines amb fotos del menjar que hi ha a les entrades del restaurant, pagues en la màquina et dóna un tiquet i entres i t'ho donen.


Hi han coses bastant importants que has de saber com per exemple que en el restaurant només tenen palillos (ohashi) per menjar, o com per exemple mai es deixa propina ni es paga a la taula.

El menjar més típic i que segurament saps quin és el Sushi. El Sushi, principalment es tracta de peix cru, però també hi ha marisc, vegetals o ous.

 

l sushi es pot servir de diferents maneres, però sobretot d'aquestes maneres: Sashimi, és només peix cru, Nigiri, és un tros de peix sobre una bola petita d'arròs, Maki, el peix s'enrotlla amb arròs dins d'una alga nori.

 


Tempura, hi ha restaurants que estan especialitzats en Tempura. Verdures, llagostins i altres ingredients s'arrebossa en farina de Tempura, després es refreden i es serveixen acompanyats d'un bol amb arròs i una sopa de Miso. També poden està acompanyats amb tallarins soba o udon, les dues coses es poden menjar freds o amb sopa.

 

Altres locals estan especialitzats en ramen, contundent sopa amb fideus, trossos de carn de porc, alga nori, brots de soja, ou bullit i altres ingredients. En aquest plat tu pots escollir entre diferents tipus de caldo, ja sigui sopa de Miso, soja picant, etc.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada