diumenge, 25 d’abril del 2021

THE MANDALORIAN: La sèrie més famosa del moment

 


The Mandalorian es una serie feta per Disney i dirigida per Lucasfilm. The Mandalorian es la continuació la història de Star Wars. La sèrie es va estrenar als Estats Units el 19 de novembre de 2019 a una sèrie de televisió que es diu Disney+. Es va donar a conèixer molt ràpid ja que hi havia molta gent que ja mirava Star Wars i la saga era i és de les més famoses que hi han. Poc més tard també estaria a Disney+ però traduida al castellà.

El que més a captat l’atenció de la sèrie i la ha fet encara més popular és un personatge que es diu Grogu, o més conegut com a Baby Yoda. Es conegut com a Baby Yoda ja que son semblants i son d’una mateixa espècie.

Grogu s’ha guanyat el cor de moltes persones sobretot perquè molta gent diu que és molt bonic, és un petit monstre verd que té un poder ocult que utilitzen els jedi. Els jedi son persones molt poderoses, aquest poder es coneix com “La Força” i es un poder capaç de fer moltes coses.

Repartiment i Personatges principals

 




Opinió

Trobem que aquesta sèrie té molts bons personatges i està ben desenvolupada encara que la primera temporada no va ser tan bona com la segona ja que la segona temporada va ser espectacular i hi van haver moltes sorpreses.

Es una bona sèrie per els fans de Star Wars ja que es una historia que explica la vida d’un Mandaloriano després de Clone Wars (Una altre serie d’animació de Star Wars). I per qui no sàpiga res de Star Wars us recomanem que si voleu mirarles començeu des de la primera pel·lícula per entendre la resta de la història.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada