dijous, 20 de maig del 2021

Marques de cosmética que testan amb animals

 

La crueltat animal es viralitza i fa pensar a molta gent sobre les marques que compren

Últimament s'està fent viral la gent que parla sobre les marques que testen en amb animals. Cada cop la gent s'està donant compte de la crueltat animal que pateixen els animals per unes simples cremes o uns productes de maquillatge.

El que ens sembla més estrany és que normalment les marques més cares com Chanel testan amb animals.

Molta gent està a favor de que les marques de cosmética que testan ja que diuen que abans de posar-s'ho a la cara han de veure que no se'ls hi irritarra la pell.

Fa poc es va viralitzar un vídeo d’animació on un conill amb el que testen explica el seu dia a dia a la seva vida.

Enllaç video

Com podem veure en el video el conill “Ralph” explica un dia la seva vida. Aquest video es un video fort i per algunes persones difícil de comprendre pero ha sigut un cop de realitat per a la societat. A moltes marques de cosmetica que testan amb animals els hi està caient molt “hate” ja que tothom s’està donant conta de la crueltat cap els animals.

 

A la Xina hi ha com a requisit que la gran majoria del cosmetics han d’esta provats amb animals abans de posar-los a la venta i això fa que per a moltes marques de cosmètica les morts i patiment dels animals és un petit preu a pagar a cambio de garantitzar la expansió del mercat de cosmética.

Europa té els estàndards de benestar animal més alts de món.

Europa porta més de 40 anys treballant per millorar la qualitat de vida dels animals. A més, les regles europees tenen un impacte positiu en la legislació de tercers països. Protegeixen sobretot als animals de granja, però també als salvatges, als animals de laboratori ia les mascotes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada