dijous, 20 de maig del 2021

Los ángeles de Charlie

 

Els Àngels de Charlie és una pel·lícula molt coneguda, ja que ja existien versions anteriors, com per exemple: dues pel·lícules, una del 2000 i una altra del 2003 i la sèrie del 1976 amb un total de 5 temporades. La serie en la seva època va ser tot un èxit global, tant que a Espanya la sèrie va ser reemesa a Telecino els anys 90 En aquest article ens centrarem en la del 2019. Aquesta tracta de tres noies espies que s’hauran d’enfrontar a moltes situacions diferents.

 

ARGUMENT

Un equip d'Anglès, liderat per l'operatiu principal John Bosley, captura a l'malversador internacional Jonny Smith a Rio de Janeiro i el lliurament a les autoritats nord-americanes. Un any després, la divisió europea de l'Agència Townsend és informada que Elena Houghlin, una enginyera i programadora emprada per l'empresari Alexander Brok, vol exposar als seus superiors, és a dir, el cap de desenvolupament de Brok, Peter Fleming, per encobrir un descobriment sobre com un dispositiu de conservació d'energia que ella va ajudar a inventar, anomenat Calisto, té el potencial de desencadenar atacs fatals quan s'usa.

 PREMIS I NOMINACIONS

 Aquesta pel·lícula ha estat nominada a diferents premis, a 6 exactament.  No ha guanyat cap, només un, i ens ha sorprés bastant, ja que ha guanyat el premi de Secuela o Nova Versió que no s’hauria d’haver fet. Totes les altres nominacions no han sigut guanyades

 

REPARTIMENT

 

Kristen Stewart: Kristen Jaymes Stewart és una actriu estatunidenca de cinema i televisió. Fa el paper de Sabina Wilson, una de les tres protagonistes a la pel·lícula. En la pel·lícula actua com a espia.





Naomi Grace Scott: és una actriu, cantant i compositora británica. Actua com a Elena Houghlin, una científic que treballava per una empresa, amb una arma d’última tecnologia.

Elena Houghlin: Ella Balinska és una actriu anglesa. És coneguda per haver protagonitzat la comèdia d’acció de 2019 Charlie's Àngels. En el seu paper treballa juntament amb la seva companya Sabina Wilson i un any després és tornen a trobar en una missió on coneixen a Elena Houghlin.

PER QUÈ LA RECOMANEM?

 La recomanem molt, ja que totes l’hem vist més d’una vegada perquè amb una no vam tenir prou. Ens va encantar el tema i tot el repartiment. Totes i cada una de les escenes estàn molt ben fetes i enganxent molt ja que et fan anar canviant de bando moltes vegades. Ens ha encantat i la recomanem moltíssim.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada