dilluns, 25 de gener del 2021

El basquet de James Harden

 


L'ara mateix jugador de la famosa NBA James Harden, va ser traspassat fa als Brooklyn Nets fa cinc dies, per una quantitat no més ni menys que 4 primeres rondes del draft  i la possibilitat d'intercanviar altres 4 primeres rondes. Un traspàs que deixa als Nets amb tres estrelles ofensives i que obra una finestra a guanyar l’anell de l'NBA del 2021.

Harden va arribar dijous a Brooklyn, es va acomodar divendres i va lliurar un triple doble dissabte en el seu primer partit com a jugador dels Nets, amb una victòria de 122-115 sobre l'Orlando Magic. Els 32 punts, 14 assistències i 12 rebots de Harden van formar el primer triple-doble de 30 punts per a un jugador que debutava amb un nou equip a la història de l'NBA.

"Tenim un talent especial en aquest vestuari", va citar Harden després del partit. “Tiradors, jugadors, defensors molt versàtils. Una mica de tot. Això és el que necessitareu, sobretot pel que fa a la pos temporada. Però òbviament, no hem construït tanta química com voldríem, però aquell primer joc ens va semblar bé estar a la pista i donar confiança als nois, donar energia als nois. Això és el que prendrà al llarg de l'any i, una vegada que es construeixi això i els nois es creguin mútuament, fa por ”.

James Harden va debutar amb l'Oklahoma City Thunder en el 2009 en aquell partir va lliurar 37 punts, 12 assistències i 6 rebots, convertint-se així en el segon jugador amb millor percentatge d'anotació en el debut amb el seu equip i el primer jugador dels Rockets després de Hakeem Olajuwonen que també va aconseguir 37 punts i 12 assistències.

Després d’anar als OKC se'n va anar als Houston Rockets, amb un traspàs que incloïa a Kevin Martin i Jeremy Lamb, també hi havia dos drafts de primera ronda i una de segona.

Allà als Rockets es va transformar en l'estrella que és ara, durant la seva etapa als Houstons ha guanyat premis com el MVP del 2018, el líder d’assistències de la temporada 2017, ha anat als NBA-All Stars des del 2013 fins al 2020. En els OKC també va guanyar sisè home de l'any en 2012, i també en el primer equip All-Rookie.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada