INGREDIENTS (hamburguesa)
- 1 kg de Carn molta de vaca (Podeu triar els talls que més us agradin a la carnisseria)
- Pa per a hamburguesa tradicional
- 1/2 enciam bola picada
- 1 tall de Formatge groc per cada hamburguesa
- 1/2 ceba finament picada
- 1 Cogombret tallat
- Tomàquets tallats
INGREDIENTS (salsa)
- 1 Cda de Sucre llustre
- 3 Cda de Maionesa
- 3 Cda de Quètxup
- 3 Cda de Mostassa
- 3 Cda de cogombrets picats
- 3 Cda de Ceba picada
- 1 Cda pimentó fumat
- 1 Cda All en pols
PROCEDIMENT SALSA
Començarem fent la salsa per a més tard no perdre el temps i que no se'ns refredi la carn. Hem de barrejar tots els ingredients per a la salsa.
1. Comencem amb la Maionesa, el Quètxup i la Mostassa.
2. Afegirem la ceba picada, l’All en pols, els cogombrets picats i finalment el sucre llustre.
Ara ens posarem amb l’hamburguesa, que és el que tots volem.
1. Començarem per agafar el pa d’hamburguesa (el que més us agradi) i tallar la part superior de forma horitzontal perquè quedin tres pisos de pa contat la part de sota.
2. Segudament posarem salses a totes les capes de pa.
3. A continuació posarem l’enciam als dos pisos (originalment només és posa en un però com ho estem fent a casa li posarem als dos).
4. Farem el mateix amb el tomàquet i el cogombret.
5. Un cop muntat d’aquesta manera cuinarem la carn, un cop li haguem donat la primera volta li posarem dos talls de formatge groc a cada una.
6. Un cop fetes les posarem a l’hamburguesa de la següent manera (mireu la foto), i finalment li afegirem la ceba.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada