dijous, 20 de maig del 2021

MAC MENÚ A CASA

 

INGREDIENTS (hamburguesa)

 

-       1 kg de Carn molta de vaca (Podeu triar els talls que més us agradin a la carnisseria)

-       Pa per a hamburguesa tradicional

-       1/2 enciam bola picada

-       1 tall de Formatge groc per cada hamburguesa

-       1/2 ceba finament picada

-       1 Cogombret tallat

-       Tomàquets tallats

 

INGREDIENTS (salsa)

-       1 Cda de Sucre llustre

-       3 Cda de Maionesa

-       3 Cda de Quètxup

-       3 Cda de Mostassa

-       3 Cda de cogombrets picats

-       3 Cda de Ceba picada

-       1 Cda pimentó fumat

-       1 Cda All en pols

 

 

PROCEDIMENT SALSA

Començarem fent la salsa per a més tard no perdre el temps i que no se'ns refredi la carn. Hem de barrejar tots els ingredients per a la salsa.

 

1.    Comencem amb la Maionesa, el Quètxup i la Mostassa.

2.    Afegirem la ceba picada, l’All en pols, els cogombrets picats i finalment el sucre llustre.

 

 PROCEDIMENT HAMBURGUESA:

 

Ara ens posarem amb l’hamburguesa, que és el que tots volem.

 

1.    Començarem per agafar el pa d’hamburguesa (el que més us agradi) i tallar la part superior de forma horitzontal perquè quedin tres pisos de pa contat la part de sota.

2.    Segudament posarem salses a totes les capes de pa.

3.    A continuació posarem l’enciam als dos pisos (originalment només és posa en un però com ho estem fent a casa li posarem als dos).

4.    Farem el mateix amb el tomàquet i el cogombret.

5.    Un cop muntat d’aquesta manera cuinarem la carn, un cop li haguem donat la primera volta li posarem dos talls de formatge groc a cada una.

6.    Un cop fetes les posarem a l’hamburguesa de la següent manera (mireu la foto), i finalment li afegirem la ceba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada