diumenge, 9 de maig del 2021

Genshin Impact, el nou joc popular de RPG

 


El viatge del protagonista

Tot viatge té un principi i, en aquest cas, tot comença quan els bessons es troben a la Sustentadora dels Principis Celestias, una deessa desconeguda pels protagonistes.

La deessa anuncia als bessons que el seu camí s'ha acabat i entren en una lluita. Aquesta no serà gaire llarga, ja que fàcilment són vençuts i enviats a un altre món Teyvat, tot i que separats.

Ens centrarem en el protagonista escollit pel joc, l'Arther.

Quan l'Arther arriba a Teyvat es troba peculiarment a la Paimon, la que es converteix en la seva guia i companya de viatges.

Per a buscar la seva germana perduda, la Paimon recomana que anessin a Mondstadt, la ciutat del costat, a parlar amb l'arcont d'Anemo, en Barbatos, el déu de la llibertat, que potser podrien trobar alguna pista. En el camí a la ciutat es troben a l'Amber, l'exploradora de cavallers de Favonius. Els cavallers de favonius són de Mondstadt, on estan anant i l'Amber els porta fins allí.

En arribar la ciutat és atacada per un drac i molts remolins d'aire apareixen, començant a destruir la ciutat. L'Arther és engolit per un d'aquests remolins i s'enlaira. De cop i volta, l'Arther s'estabilitza. En obrir els ulls, veu el drac davant seu, i amb uns poders misteriosos que no sap d'on surten, derrota al drac. La situació es calma, i l'ambient rural de Mondstadt torna. L'Arther se'n va a parlar amb els cavallers de Favonius. Després d'unes lluites curtes, i amb l'ajuda d'uns personatges, descobreixen que el drac estava sent controlat per mostres i alliberen. Més endavant és presentat el personatge Venti, que va d'amagat cobrint la seva vertadera identitat, en Barbatos. L'Arther, pregunta a en Venti sobre la seva germana, si l'ha vista o en sap res d'ella, tristament aquest no en sap res.


Seguidament per un encàrrec, l'Arther viatja al port de Liyue, allí és un espectador del ritu de descens, una tradició on l'arcont Geo, on baixa a la terra dels mortals a donar els anuncis del mercat per al futur. Tothom és pres desprevingut quan cau el cadàver del deu (ara en forma de drac). La Paimon, irresponsablement, decideix fugir, ja que com que són viatger potser sospiten d'ells. Amb l'ajuda d'un personatge misteriós, en Childe, poden fugir. Aquest fa enviar una carta als Adeptus, ajudants de l'arcont Geo, per anunciar la seva mort i també ens presenta a un historiador, en Zhongli, per a saber més sobre aquest deu, mentre preparem el funeral d'aquest.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada