dijous, 20 de maig del 2021

After: aquí comença tot


 

After és una pel·lícula de drama romàntic als Estats Units del 2019 dirigida per Jenny Gage i basada en la novel·la d'Anna Todd. La saga After està formada per cinc llibres, dels quals el primer volum està narrat pel protagonista masculí, en Hardin. La protagonista femenina, la Tessa narra els altres llibres.

Argument

Recentment graduada, la Tessa Young, va a la universitat i es muda a una habitació compartida. Amb l'ajuda de la seva mare i el seu nòvio Noah es trasllada. Allà coneix a la seva companya d'habitació, Steph, i la seva novia Tristan. La mare de la Tessa s'enfada amb ella perquè no vol que comparteix habitació amb "males influències". La mare de la tessa en ser mare soltera, va haver de treballar molt, perquè la Tessa pogués anar a estudiar. L'endemà és el primer dia de Tessa a la Universitat i es fa amiga de Landon. Tessa es troba amb Hardin Scott a la seva habitació, tenint una trobada compromesa quan surt de la dutxa. A partir de aquest ùnt és desenvolupa la historia de la vida universitària de la Tessa amb desamors, ruptures, i molt més.

 PER QUE LA RECOMANEM?

Recomanem aquesta pel·lícula a tothom que els hi agradin els clixés típics i les pel·lícules romàntiques. Actualment la segona pel·lícula ja està a Amazon prime i la tercera pel·lícula s'està gravant. Però en la tercera pel·lícula hi ha personatges, secundaris com l'actriu que fa de mare de la Tessa no continua en la següent entrega.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada