diumenge, 9 de maig del 2021

A dos metres de tu

 


TRAILER   

 Aquesta pel·lícula tracta temes com la fibrosi quística, que és una malaltia poc freqüent en el món. Es veu el tractament que han de seguir els que la pateixen i com és el seu dia a dia en un hospital. Els protagonistes són dos joves, i un d’ells està a la llista de espera per uns nous pulmons (Stella Grant), i l’altre (Will Newman) està a un assaig clínic, ja que té la malaltia molt desenvolupada.


Aquest pel·lícula tracta sobre dos joves, en Will Newman i la Stella Grant.  Ells dos tenen una malaltia anomenada: fibrosi quística. Aquest malaltia és molt contagiosa entre els que la pateixen, ja que és poden contagiar les seves pròpies bacteris.  Hi ha un tercer protagonista que és el millor amic de la Stella anomenat Po, que també pateix aquesta malaltia i és el seu millor amic. La Stella, comparteix per Youtube tot el seu tractament per donar visibilitat a la fibrosi quística.

 Haley Lu Richardson, una actriu cada vegada més coneguda de 26 anys interpreta a la Stella, na de les protagonistes d’aquesta pel·lícula. És una jove ingressada en un hospital per culpa de l’enfermetat que pateix, fibrosis quística. És una molt bona noia que té un TOC (Transtorn Obsesiu Compolsiu) amb l’ordre de les seves medicines. Està obsesionada en que tot estigui ben col·locat, mai es salta cap medicina, se les pren totes i gràcies a aquest TOC arrossega a en Will a que porti l’agenda de les medicines tant ordenada com ella.

Moisés Arias és un actor nord-americà, més conegut pels seus papers com a Rico a la sèrie de Disney Channel Hannah Montana.

És un jove que porta un temps ingressat al mateix hospital que la Stella, la seva millor amiga, ell també té fibrosis quística i fa tot el possible per fer a la seva millor amiga estigui bé i feliç.

 Cole Michael Sprouse és un actor d'origen italià. És germà bessó de Dylan Sprouse. Interpreta el Will Newmant, qui està a l'hospital per una prova de tractaments, en un intent per desfer-se de la infecció bacteriana (B. cepacia) que té en els pulmons.

 Recomanem molt aquesta pel·lícula al públic jovenil, a tots els amants dels drames romàntics. Ensenyen la vida de dos adolescents amb una enfermetat coneguda però no molt normalitzada i visibilitzada. Vides dificils que no sempre acaben com volem. Us la recomanem moltíssim, ens va encantar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada