dissabte, 28 de novembre del 2020

Bangladesh, el meu país

 


El nom del meu país és la República Popular de Bangladesh. És un dels països més bells del món. El nostre país va formar part del Pakistan abans del 1971. Després vam alliberar el nostre país i vam aconseguir la victòria després de nou mesos de guerra. Tres milions de persones van sacrificar la seva vida a la guerra d'alliberament el 1971. El dia de la independència és el 26 de març i el dia de la victòria el 16 de desembre. La llengua nacional del nostre país és el Bangla. També és per a nosaltres un gran orgull ser la única nació que va sacrificar la seva vida per la seva llengua materna el 21 de febrer de 1952. Per mostrar-los respecte, la UNESCO ha declarat el 21 de febrer com a llengua materna internacional. El nom de la capital de Bangladesh és Dhaka. És la ciutat més concorreguda i poblada del nostre país. La població total és de 16 milions.

La superfície total del nostre país és de 1.47.570 km quadrats. El nostre país és un país orientat als rius. Els principals rius del nostre país són Padma, Jamuna i Meghna. Però a causa de la contaminació i la contaminació dels rius, tots aquests rius s’han reduït. Gent de tota religió viu pacíficament en aquest país, però la majoria són musulmans. Els llocs més famosos per a la visita turística al nostre país són Sundarban, Cox'sBazar, St Martin, Kuakata. Sundarban és el bosc de manglars més gran del món. Cox's Bazar té la platja de mar més llarga. La principal ocasió que celebra la gent és Eid Ul Fitr, Eid Ul Adha, Pahela Baishakh, etc. Bangladesh és un país en desenvolupament. L’economia d’aquest país es basa principalment en l’agricultura.

Els principals cultius que produeix aquest país són l’arròs, el jute, el te, la fruita, etc. El país també guanya una gran quantitat de remeses estrangeres exportant RMG i Manpower. El principal aliment que menja l’habitant d’aquest país és l’arròs i el peix. Hilsha és el peix nacional i Doyel és l’ocell nacional del nostre país. La bèstia nacional del país és el Tigre Reial de Bengala. L’au nacional del nostre país és Doyel i la flor nacional és Shapla. Hadudu és el joc nacional del nostre país, però el Cricket és el joc més popular. La gent d’aquest país sap viure feliçment i pacíficament dins la pobresa i els riscos nacionals.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada