dijous, 20 de maig del 2021

Gartic Phone

 


El Gartic Phone és un joc per jugar amb els teus amics, es pot jugar en en línia, el màxim de jugadors són 20 persones i el mínim són 3.

És un nou joc que ha sortit ara en el 2020.

El joc és com un pinturillo millorat, ja que en comptes de què el joc exigeix la frase/paraula tu i els teus amics l'escriuen i la heu de representar.

En aquest joc es juga per rondes i no pot haver-hi guanyador, en el final del joc es mostren els resultats de tots els dibuixos que heu fet tu i els vostres amics.

Hi ha molts tipus de mode de joc i cada un és molt diferent.

El normal té tantes rondes com participants hi hagi i els torns es basen en: escriure una frase, dibuixar una frase que un dels teus amics ha escollit i escriure una frase depenen del que interpreta en el dibuix anònim d'un amic teu.

El exigente és més o menys el mateix que el Normal, però el temps només funciona quan tots o quasi tots li facin clic en el botó "hecho".

En el mode secreto no es pot veure res, només la frase que has d'interpretar, no pots veure el que escrius i no pots veure el que dibuixes, ja que tot està negre.

Una partida ràpida és exactament el mateix que la normal, però el rellotge va més de pressa i hi ha menys temps.

En el mode imitació ni hi ha frases, per tant has d'imitar el dibuix del teu company amb un altre dibuix, cada cop el temps és més ràpid i les imitacions són pitjors.

En el Sandwich els torns canvien, en comptes de ser dibuix-frase és tot el estona dibuixos menys el final i el principi que són frases.

I per últim el joc de multitud és una partida normal però tot molt més ràpid, hi ha menys torns i el temps va més de pressa (és recomanat només jugar en aquest mode de joc si sou 15 jugadors o més).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada